Brug for hjælp til at lave en hjemmeside? Læs med her..

Mens de fleste hjemmesider har gjort det ekstra svært for den ikke fagligt oplyste at komme igang med at lave en hjemmeside og alt der dertil hører, har http://findhosting.dk/ sørget for at skære det ud i pap for os dødelige. Dette kan man rent faktisk bruge til noget og deres sprog er støvsuget for avancerede vendinger og alskens komplicerede redegørelser. Dette gør det rent faktisk behageligt at gå igang med sit ejet projekt og de tager én i hånden fra start til slut – uden at give slip.

Guiden er fortalt i et simpelt sprog og siden er sat op, så den er til at overskue. Der er ingen støj grafisk og sproget er henvendt til alle os, som ikke ved hvad DNS, TLD og alle de andre fagvendinger betyder. Søge funktionen fungerer som den skal, men det måtte godt gå lidt hurtigere med selve resultatet. Det er herved muligt, at det er undertegnedes browser eller indstillinger, der er noget i vejen med – men nu fik jeg det sagt. Den oversigt, de har med over udbydere af domæner i Danmark, er fyldt med et par af dem man kender og nogle, jeg aldrig havde hørt om før. Det tager jeg som et tegn på, at de har gjort deres research ordentligt og rent faktisk gør deres bedste for at styre folk udenom hajerne i Internettets farlige vande. Det, der skiller sig mest ud som negativt, er at der ikke er nogle kontakt data på firmaet, der driver hjemmesiden. Hvis de havde solgt noget derinde, havde jeg været utryg ved at handle med dem. Husk altid at man skal kunne få fat i den anden ende, så de ikke sidder med den lange af samme til sidst. Og fik jeg nævnt, at de også har lavet en guide til bestilling af webhotel? Det gjorde jeg vidst ikke, men jeg kan hilse og sige, at den virker lige så grundig og godt lavet som den, der omhandler domæner.

Konklusion

Efter at have gransket siden godt igennem er vi nået frem til følgende konklusion. Hvis du skal have hjælp til at finde et domæne, er denne guide lige noget for dig. Hvis du ved lidt om det i forvejen, får du nok ikke brug for den. Men hellere være på den sikre side og undgå brølere. De har lavet et meget brugbart værktøj, som ikke koster noget og ej heller sælger noget. Til spørgsmål, om vi kunne tænke os flere af denne slags guides omkring forvirrende emner på nettet, svarer vi ja tak!

malene

Skriv et svar