Hvad skal du kigge efter ved anskaffelse af ny mobil?

Er din gamle telefon ved at synge på sidste vers? Så er det måske på tid at få den skiftet ud til en nyere model. Der er flere forskellige ting du bør have med i overvejelserne. Vi kommer ind på flere forskellige af de ting i denne artikel.

Skal du vælge en smartphone eller ej?

Det kan godt lyde som et lidt åndsvagt spørgsmål, da man nærmest ikke kan få andet en smartphones nu om dage. Der er dog stadigvæk god grund til måske ikke at købe en smartphone. De fleste af os der ejer en, kan i hvert fald nikke genkendende til at man efterhånden begynder at bruge sin telefon mere og mere. Og det er ikke ligefrem til nødvendige ting heller.. Mange med smartphones rapporterer om at de bruger op mod 1-2 timer om dagen blot på at være online på Facebook. Ikke ligefrem en produktiv måde at tilbringe sin tid på.
Omvendt kan man sige at det selvfølgelig er med til at du kan holde kontakten nemmere end nogensinde før. Så der er både for og i mod for at vælge en smartphone.

Hvordan vil du betale for den?

Hvis du vælger at købe dig en smartphone, så skal du være forberedt på at betale en god sum penge, i hvert fald hvis du skal have det nyeste af det nyeste. De allernyeste smartphones kan sagtens koste op mod 7.000kr., og hvis man ikke lige har en opsparing til det, må man gå alternative veje. De fleste vælger typisk at købe deres telefon sammen med et mobilabonnement, for således at kunne afdrage på den løbende hver måned. Mange teleselskaber tilbyder desuden ”rentefri” lån, men i realiteten skal du jo typisk opgradere til en større pakke som du ikke bruger nok og derfor vil du komme til at betale ”renter” alligevel. Se om du kan finde et abonnement der passer til dine behov på http://mabonnementer.dk/telefonabonnement/

malene

Skriv et svar