Spar på data – Brug netværkskabel

En af de ting, vi i dagens Danmark er meget opmærksomme på, er vores adgang til internettet. Med det forholdsvist nye Borger.dk, kan vi ganske enkelt ikke klare os uden at være på internettet. Vi har ligeledes en stor fornøjelse af at tjekke diverse memes, nyhedssider som i højere og højere grad tjener penge på nettet i forhold til deres aviser og på emails, som giver os en nem mulighed for at kommunikere professionelt, med hvem end det skulle være nødvendigt.

Samtidigt er der dog bare et catch. Mange af os har nemlig endnu ikke fået tilbuddet om fri data og må spare en smule. Ligeledes er det bare ikke altid lige optimalt at droppe netværkskablet og køre på ren 3G eller Wifi. Der vil altid være tab på denne front, hvormed det kan være en ganske fornuftig beslutning, at få købt sig et godt netværkskabel og få så meget som muligt ud af sit netværk. Dette gælder sig både derhjemme, men så sandelig også på arbejdet.

Du får den optimale forbindelse

Ved at benytte dig af et netværkskabel, kan du nemlig meget vel gå hen og få en langt bedre forbindelse end ellers. Dette skyldes naturligvis at trådløse netværk har ganske svært ved at sende data imellem din telefon og de servere de er tilkoblet, hvilket gør alting langsommere og mere besværligt. Samtidigt kan du ved at benytte dig af netværkskablet spare en helvedes masse data, hvormed du behøver et langt mindre abbonoment, som du kan benytte dig af når du er på farten.

Det er ikke ret dyrt

Sidst men ikke mindst er det værd at sige, at det faktisk slet ikke er så dyrt at bruge et netværkskabel som man lige umiddelbart skulle tro. Produktet falder hele tiden i pris og bliver samtidigt bedre og bedre med hver opgradering der kommer. Lige i øjeblikket er det Cat7 der er stort, men langt de fleste almindelige mennesker, har absolut ingen grund til at bruge andet end Cat5e eller cat6. Dette skyldes ganske enkelt, at vi almindelige menneskers forbindelse slet ikke er hurtige nok til det andet endnu alligevel. Det at vi benytter os af netværkskabler hjælper dog en hel del på det i det hele taget.

Rigtig god fornøjelse. Jeg håber at du har kunne bruge denne information til en masse!

malene

Skriv et svar