Vælg dit webbureau med omhu

Det har stor betydning hvilket webbureau du vælger til at stå for dit website. Mange har en tendens til at samle et par forskellige tilbud, og vælge det billigste, men det er sjældent altid den bedste løsning.

Pris og kvalitet hænger ofte sammen, dermed ikke sagt man automatisk skal vælge den dyreste løsning. Man skal vælge en løsning man kan se virker fornuftig, både nu og i fremtiden, og som matcher det behov man har.

Mange prøver at pådutte dig et egenudviklet CMS, og lover højt og helligt det er det bedste til dig, lige meget hvilken slags hjemmeside du har brug for. Denne slags bureauer skal du være varsom med. Det er muligt de har ret i deres er det bedste til netop din opgave, men ofte er det en omgangs salgsgas, der ender op med du skal betale et dyrt månedligt abonnement for deres system.

Mange bureauer fokuserer på open source udviklede systemer, som ofte er gratis. Det er ofte et godt valg for dig, for skulle du mod al forventning blive træt af dit webbureau, så står der mange andre klar til at tage over, som fx dette digitale- og webbureau  – du er ikke låst.

Det er også et plus at stort set alle udviklere der har lyst, kan udvikle funktioner og tilføjelser til de store systemer som f.eks. det danskudviklede TYPO3, og det webshop orienterede Magento.

Om du vil sætte dig en smule ind i de gængse CMS’er, og kontakte webbureauer der har specialiseret sig i dem, eller om du blot kontakter et par forskellige for at finde det rigtige bureau, er helt op til dig. Begge fremgangsmåder kan være god, men husk at passe på.

malene

Skriv et svar