Få plads til alt bådudstyret derhjemme

Som bådejer ved du at der medfølger en masse bådudstyr man bare ikke kan leve uden. Selvom det er fantastisk at have, så må man også bare erkende at det fylder en del. Om vinteren er båden opbevaret et tørt sted og skal dermed ikke være i brug. Hvad så med alt bådudstyret? Det er kaotisk hvis du bare smider det i skuret, da udstyr generelt bare kommer til at fylde. Derfor er det en god ide at du kommer i forkøbet og undersøger hvordan du bedst og mest praktisk kan opbevare bådudstyret derhjemme. 

Skab orden 

Det er vigtigt at du finder ud af hvor bådudstyret skal være derhjemme, så der er styr på tingene. Har du ikke den rette opbevaringsplads endnu, anbefales det at du køber nogle reoler og gennemsigtige kasser, så du nemt kan se hvad der befinder sig i kasserne. Det er overskueligt at holde tingene samlet, så du f.eks. har en eller to reoler kun med bådudstyr. Det gør det også nemmere i forhold til at se hvis nogle ting er lagt forkert på plads. Køb de rette remedier ind, så der rigtig kan komme orden i tingene. 

Lav smarte og overskuelige systemer 

Du kan få mange smarte opbevaringsløsninger til ting og sager. Derfor kan du altid lave en google søgning på nettet og se hvor du kan finde opbevaringskasser samt andet til den bedste pris. Det anbefales at du laver en form for kategorier til dine kasser, så du ved hvor hvad befinder sig. Er du et rigtig rodehoved kan labels på kasserne være en ide, så enhver person kan overskue hvilken kasse der skal kigges i hvis du f.eks. leder efter en redningsvest. 

Skal du have mere bådudstyr?

Hvis du ønsker mere bådudstyr, så bør du se nærmere på hjemmesiden marineudstyr.dk som har en masse lækkert udstyr til bådelskeren. I takt med at du køber nyt udstyr, bør du samtidig tænke over hvor udstyret skal opbevares derhjemme, så der hele tiden er struktur i tingene. På denne måde sørger du hele tiden for at skuret/garagen er opryddeligt og behagelig at være i. 

Kom i gang med det store projekt, så der kan komme styr på tingene. Man slapper automatisk mere af når man ved at der er orden i det hele. 

Emma

Skriv et svar